جمعه 24 مهر 1405 - Fri 16 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 40080
    تاریخ انتشار: 05/آبان/1395 - 16:17
    باشگاه پرسپولیس:

    خبرخوش به هوادران سرخ پوش:شاه ماهی استقلال در یک قدمی قرمز پوش شدن/ستاره جنجالی استقلال درحال مذاکره با باشگاه پرسپولیس

    سرپرست تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: خداحافظی بنگر شایعه است و او به این زودتی تصمیم به رفتن ندارد و می‌خواهد به تراکتورسازی کمک کند.

    خبرخوش به هوادران سرخ پوش:شاه ماهی استقلال در یک قدمی قرمز پوش شدن/ستاره جنجالی استقلال درحال مذاکره با باشگاه پرسپولیس

    ایوب ذوالفقاری در خصوص شرایط تراکتورسازی پیش از دیدار مقابل گسترش فولاد اظهار داشت: آماده دربی تبریز هستیم و تمرینات خوبی پشت سر گذاشتیم. متاسفانه 2 بازیکنمان مصدوم شدند. با وجود اینکه این دو بازیکن کیفیت خوبی دارند و مهره کلیدی تیم ما محسوب می‌شوند ولی بازیکنان جایگزین با کیفیتی داریم و از این بابت نگرانی نداریم.

     

    وی در مورد اینکه گفته می‌شود محسن بنگر به دلیل مصدومیت قصد خداحافظی از فوتبال را دارد گفت: این حرف‌ها شایعه است و بنگر پس از 2 روز استراحت به شرایط بازی بر می‌گردد و هنوز خیلی کار دارد و می‌خواهد به تراکتورسازی کمک کند و به این زودی قصد خداحافظی ندارد.

     

    سرپرست تیم فوتبال تراکتورسازی در مورد تقسیم سکوهای ورزشگاه بنیان دیزل در دربی تبریز عنوان کرد: ما با گسترش فولاد رفیق هستیم و چنین مسئله‌ای با هم نداریم و این بحث‌ها برای دربی تهران و بازی استقلال و پرسپولیس است.

     

    ذوالفقاری در ادامه گفت: البته این موضوع دلیل نمی‌شود که اهمیت بازی برای ما کم شود و با توجه به شرایط‌مان در جدول و به این 3 امتیاز نیاز داریم و مثل تمام بازی‌های دیگر برای پیروزی به زمین می‌رویم.

     

    وی در پایان در مورد وضعیت سروش رفیعی و اینکه گفته می‌شود مذاکراتی را با استقلال داشته است خاطر نشان کرد: رفیعی فعلاً بازیکن تراکتورسازی است ولی هر روز او را به یک تیمی وصل می‌کنند. مدیریت باشگاه مشغول مذاکره با این بازیکن است و در نهایت تصمیم نهایی در مورد ماندن و رفتن با خود اوست.

    منبع : خبرورزشی

    نظرات بینندگان
    نظرات شما